Készíttesd el velünk weboldalad és válj láthatóvá az online világban

Ha szeretnél ízlésesen, sikeresen megjelenni az interneten és híredet terjesztve minél több érdeklődőhöz eljutni, akkor a legjobb helyen jársz.

Több tucat weboldalt készítettünk már sikerrel.
Legyen a tiéd a következő? 

Vállalkozóként az időd véges

A mai kor vállalkozójának általában túl sok a feladata, az ideje viszont túl kevés. Minden nap a határaidat feszegeted, de egy ponton túl segítségre van szükséged. Egyedül nem vagy képes lépést tartani a közösségi média legújabb trendjeivel. Nincsenek éveid arra, hogy megtanuld a  weboldal készítés fortélyait, vagy hogy biztonsággal eligazodj a Facebook hirdetés-kezelőjében. 

Azzal viszont Te is tisztában vagy, hogy a minőségi online jelenlétre igenis szükséged van.  Amikor a vállalkozásod marketingjéről van szó, az egyik legalapvetőbb lépés az, hogy a leendő vásárlóid számára megtalálhatóvá válj az interneten. Ehhez pedig elengedhetetlen egy weboldal. 

Miért gondolom ezt így?

Mára az online világ elemi részünkké vált. Egyre több dolgunkat intézzük digitálisan – befizetjük számláinkat, mozijegyet foglalunk, vacsit rendelünk vagy éppen Netflix-et nézünk. 

Amit eddig telefonon vagy személyesen intéztünk, azt mára az internet javarészt kiváltotta. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a szüleim is aktív internet felhasználókká váltak, annak ellenére, hogy egy előző generáció tagjai. Ők sem tudják kihagyni a mindennapjaikból a világhálót. Az internet, az online jelenlét egyszerűen kikerülhetetlen.

Ha nem vagy hajlandó erről tudomást venni, akkor minden hónapban olyan nagyságrendű pénzösszegekről mondasz le, – pusztán a szerencsére bízva a jövődet –  amelyek megoldanák az esetleges  likviditási problémáidat, vagy tartalékot képezhetnének a közeljövő kiadásaira. Lépést kell tartanod a fejlődéssel – lényegében minden  eszköz a kezedben van ahhoz, hogy tudatosan és hatékonyan a vállalkozásodat sikerre vidd.

Miért bízd ránk a weboldalad?

  • Havonta több ezren olvassák a blogunkat. 
  • Több tucat cégnek segítettünk már sikeressé válni.
  • Profi marketing szemlélettel készítjük el a weboldalad. 
  • Ezeken felül pedig azért is, mert mi rutinszerűen készítjük el egyéni ötleteid, hogy céged minőségét az online jelenléted is visszatükrözze.

Muszáj lépést tartanod a korral, különben a konkurensek lassan elveszik a piacod! Tudom, hogy tele vagy ambícióval és álmokkal! Szeretnéd az életed és vállalkozásod tovább építeni a siker szellemében.

A te célod pedig a mi célunk is, aminek eléréséhez eszközt adunk a kezedbe és segíteni tudunk. 

Ne állj be a tucatcégek mellé a sorba, inkább vedd a kezedbe az irányítást – segítségünkkel diktálj te a piacodon! 

Nézd meg alább referencia munkáinkat!

Néhány hazai referencia:

Gyermekversek

Feladat:

Mutassuk be látványosan a Napraforgó gyermekversek című könyvet egy sales oldalon. 

Eredmény:

Az ügyféllel remekül ment a munka, így 1 hét alatt el is készültünk vele. Kiegészítés: mára az eladott Napraforgó könyvek meghaladta az 1000db-ot. A vállalkozás Facebook hirdetéseit is mi készítjük el. 

 

Moletti Divat

Feladat:

Új webshop készítése, online jelenlét megtervezése.

Eredmény:

Ebben az esetben is könnyen és gyorsan ment az együttműködés. 4 hét alatt elkészítettük a webshopot és a hozzátartozó érdeklődő-szerző folyamatot is. Kiegészítés: fél évvel a munka után sikeresen, több milliós árbevétellel működik a weboldal.

Anna Billegéri

Feladat:

A szerző bemutatása, online jelenlét kialakítása, keresőoptimalizálási stratégia megtervezése. 

Eredmény:

A bevezető kampánya 2021 Február 14-én startol el. Az érdeklődők már sikerrel iratkoznak fel a szerző hírlevél listára.

Efficiency Kft

Feladat:

A webes jelenlét újragondolása.

Eredmény:

10 nap alatt modern, reszponzív dizájnt készítettünk megrendelőnknek.

VGV Solutions

Feladat:

Az ügyfél kérése az volt, hogy készítsünk el egy kétnyelvű weboldalt magyar és német nyelven. Azonban akadt egy kis nehezítés: a feladatra csupán 1 hét volt. Mi viszont szeretjük a kihívásokat, motiválnak minket, és ez ebben az esetben is így volt.

Eredmény:

Sikeresen teljesítettük a feladatot. A megrendelő visszajelzése alapján büszkén és eredményesen használják a weboldalt hazai és nemzetközi szinten is!

Wonderful Kennel

Feladat:

Egy bemutatkozó weboldal készítése és egyszerű lead generáló folyamat felépítése, ami átlátható, könnyen kezelhető, mégis színes és interaktív.

Eredmény:

Ennek a megrendelésnek az esetén is, kevesebb, mint 2 hét alatt kiviteleztük a megbízást, a honlapról pedig csupa pozitív visszajelzés érkezik.

Lakatos Lilla

Feladat:

Marketingterv készítése és stabil online jelenlét kialakítása. E megrendelés esetén egy olyan bemutatkozó oldal létrehozása volt a feladat, ami élénken kelti fel az érdeklődést, de ugyanakkor kellő információval is látja el az idelátogatót. Kiegészítés: időközben a weboldal átalakult webshoppá. 

Eredmény:

Részletes, átfogó, lépésről - lépésre kidolgozott marketing stratégia. és színes, személyes, mégis profi arculatú bemutatkozó weboldal, aminek ráadásul a kezelése is egyszerű.

Nullrezsis napelem

Feladat:

Bemutatkozó oldal készítése, egyszerű lead generáló folyamattal. A megrendelő kérése színes, mégis informatív, átlátható és a cég arculatát példásan képviselő weboldal volt.

Eredmény:

A weboldal folyamatosan fejlődik, alakul, minden részletre figyelve, hogy megrendelőnk végül pontosan az elképzeléseinek megfelelő bemutatkozó weboldalt kaphassa.

aszfalt ászok

Feladat:

Online jelenlét kiépítése, lead gondozó folyamat kiépítése, ajánlatkérők szerzése 1 hónapon belül, ami újra nagy kihívás elé állított minket.

Eredmény:

A végeredmény pedig egy funkcióiban hatékonyan működő és stílusában is tetszetős oldal, amely egyszerre informatív és mutatós, komoly, mégis közvetlen, amely havi szinten szállítja az érdeklődőket.

Túrkeve szállás

Feladat:

A feladat az volt, hogy készítsünk egy olyan weboldalt, amely bemutatja Túrkevét és a vendégházakat, és azonnali telefonos bejelentkezési lehetőséget is biztosít a látogatónak. 

Eredmény:

A weboldalt elkészítettük kevesebb, mint 2 hét alatt. A második vendégház képei hiányoznak még, mert éppen felújítás alatt áll. 

Ezermester szakemberek

Feladat:

Online jelenlét kiépítése, lead gondozó folyamat kiépítése, ajánlatkérők szerzése 1 hónapon belül, ami újra nagy kihívás elé állított minket.

Eredmény:

Jelenthetjük, hogy sikerrel vettük az akadályt: rendszeresen; havi több tucat érdeklődő érkezik a weboldalon keresztül.

Itt a te weboldalad is szerepelhetne

Amíg tétovázol nap, mint nap számos potenciális megrendeléstől eshetsz el.

Melyiket kéred?

Az árak – amiket itt találsz irányárak, amelyek arra szolgálnak, hogy nagyjából be tudd lőni, mekkora projektbe készülsz belevágni. Minden projekt más, mindenkinek másra van szüksége, ezért a végleges árat és a csomag tartalmát minden esetben egy telefon hívás alkalmával vagy egy személyes találkozáskor beszéljük meg.

Beszéljünk a weboldaladról:

Mit a teendőd? Mi fog történni az űrlap elküldése után?

1. Töltsd ki az űrlapot, majd küldd el nekünk.

2. Maximum 24 óra alatt felvesszük veled a kapcsolatot!

3. Ezután megbeszélünk egy időpontot, amikor telefonon át tudjuk beszélni a projekted részleteit.

4. Ajánlatot adunk.

5. Ha mindkettőnk számára elfogadható a megbízás, akkor kötünk egy e-szerződés.

6. Végezetül beütemezzük a projektedet és hozzálátunk elkészíteni a weboldalad.

U.I.:Ha bárhol elakadnál, akkor írj nekünk üzenetet.

Kérdésed van?

E-mail:
jani@marketingstart7.hu

Telelefon:
+36 30 300 80 95

100% Biztonságos vásárlás és 1 év garancia

Minden általunk készített weboldalra 1 év garanciát válallunk.