Szia!

Ha eddig még nem találkoztunk volna, a nevem:  Herczegh János. Én vagyok az a jófej marketinges srác, aki már a húszas évei elején milliós havi bevételt tudott elérni  szép és imádnivaló feleségével az oldalán. Összeházasodtunk, és próbálunk egy olyan nagyszerű életet teremteni magunknak, amivel másokat is tudunk támogatni. 

Nekünk nincsennek milliomos szüleink. Nem vagyunk sem okosabbak, sem szebbek másoknál. Egyedül talán a szorgalmunk az, ami  kiemelkedő, bár vannak nálunk sokkal ügyesebb és sikeresebb vállalkozók is. És ez így van rendjén, hiszen pontosan ez az, ami motivációt ad: ügyesebbek, és sikeresebbek akarunk lenni mi is. 

A keresztlányunkkal. 🙂

A marketingstart7.hu a marketingügynökségünk weboldala, amit azért hoztunk létre, hogy segítsük a vállalkozókat abban, hogy  sikeresen meg tudjanak jelenni az interneten.

Miért fontos ez? Mert tudjuk, hogy vállalkozónak lenni napjainkban nagyon összetett feladat: állandó rohanás, túlterheltség, stressz jellemzi még akkor is, amikor éppen minden gördülékenyen halad. 

Azért írom, hogy éppen, mert a vállalkozások helyzete nincs bebetonozva – rendkívül sérülékeny. A TE vállalkozásod is az. Ezért lenne fontos, hogy minél jobban megerősitsd a piaci jelenlétedet, hogy szintet lépve fejlődj, hogy az online térben is megjelenj, és “uralkodj”. Nagyszerű szolgáltatásod, termékeid, ötleteid vannak, de nem értesz a marketinghez? Látható, kézzelfogható eredményeket szeretnél?

A világ legjobb anyukájával. 

Akkor dolgozzunk együtt a céljaidért!

6 évnyi marketing-stratégiai és kivitelezői múlttal a hátam mögött egyértelművé vált, hogy a marketing területén a vállalkozások 80%-a  ugyanazokat a hibákat követi el. Óriási a káosz, átláthatatlanok a stratégiák (már ha egyáltalán annak lehet nevezni azt a kuszaságot, ami uralkodik), nincsenek rövid-, és hosszabb távú tervek, tartalékok. Ezen pedig a siker érdekében gyorsan változtatni kell.

A marketingstart7.hu segiteni fog a változtatásban!

Talán hihetetlenül  hangzik,- és rossz üzletembernek tarthattok majd emiatt –  de nekünk nem a pénz az első. Nem tartjuk magunkat olyan nagymenőnek, aki kihasználva a másik kiszolgáltatottságát előre felmarkolja a pénzt, majd nem törődik a project eredményességével. Mi elsősorban pozitív kapcsolatokat szeretnénk kialakítani az ügyfeleinkkel, kölcsönös bizalmat elérve  egymás irányába. 

Új ügyfeleinket mindig több szempont szerint vizsgáljuk meg. Gyakran már itt kiszűrhetőek a stratégiai hibák. Ha az alábbi kérdéseket megválaszoltuk, csak azután tudunk tovább lépni a munkában.

 1. Milyen termékről van szó?
 2. Ki a célközönsége?
 3. Mi az az üzenet, amit kommunikálni akarunk?
 4. Milyen csatornán érem el a célközönséget?

Teniszezés közben a legjobb barátommal Bencével. 

  Hogyan keresünk Neked pénzt most azonnal?

  Nagyszerű kérdés. Kezdjük el!

  A jó gyümölcsfát mindig a terméséről ismered fel. (Bibliai idézet.)

  Először is:  a blogon rengeteg hasznos ingyenes cikket találsz. Ezekből  áll a könyvünk is, úgyhogy, ha elég kitartó vagy,  akkor egyszerűen ki tudod keresni a Téged aktuálisan érdeklő témákat. Az ingyenes anyagainkat  le is tudod tölteni – sok-sok újdonságot tanulhatsz meg belőlük. Mert a folyamatos tanulás nélkülözhetetlen a sikerhez.  Ezeknek az ismereteknek a birtokában már Te magad is képessé válsz arra, hogy rendbe tedd a marketinged alapjait, megteremtve ezzel a fejlődés lehetőségét.

  Másodszor: az alapokra építkezni kell – azaz egy jól átgondolt marketing-tervvel és egy vonzó weboldallal elindulhatsz a siker felé. Ebben tudunk MI segíteni!

   

  Szolgáltatásaink:

  • az elképzeléseid és a piac igényei  szerint megtervezzük a weboldaladat
  • Veled közösen elkészítjük a marketing – tervedet
  • Ezután pedig érdeklődőket, vásárlókat szerzünk a Facebookról.

  Valóban működik az,  amivel foglalkozunk vagy csak a pénzedre hajtunk?

  A mi  ügynökségünk célja, hogy pénzt keressen az ügyfeleinek. Hiszünk az őszinteségben, és az eredményességben,  ezért  minden projekten belül tudunk garantálni olyan tényezőket, amelyekre csak nekünk van ráhatásunk. 

  Például, ha van egy építőiparral foglalkozó vállalkozásod és szeretnél megjelenni az interneten, akkor felelősséget tudunk arra vállalni, hogy nagyjából hány százalékos lesz a feliratkozó oldalad, de arra már nem, hogy egy ajánlatkérés után lesz-e üzlet vagy sem. Ez azért van így, mert arra nekünk már nincsen ráhatásunk. Ez a cégvezető és/vagy a saleses feladata.

   

  A csapattársaim “akciója”. A kocsinkat teleragasztották postittel. 

   

   

  Mennyi idő alatt tudunk eredményeket elérni?

  Ez több tényező függvénye: függ  az adott céltól, a projekt méretétől és a vállalkozásod állapotától, és attól, hogy mennyire szereted a folyamatos tanulást. 

  Tételezzük fel, hogy a stratégiád és a sales oldalad rendben van. Megkeresel bennünket, hogy segítsünk elkészíteni néhány Facebook-hirdetést, melyben olyan minőségi látogatókat terelünk az oldaladra, akik vásárolnak is  tőled. Ebben az esetben akár néhány óra alatt is lehet eredményeket elérni. Azonban ha nincsen koncepciód, gyenge a vállalkozásod ötlete, akkor ez a folyamat hosszabb időt is igénybe vehet.

  Meccs közben. A kézilabdában a legjobb eredményeim:
  NB1/B gólkirály (2019-2020 szezon),
  NB1/B 2. és 3. hely a bajnokságban.

    

  Van lehetőség sikerdíjas együttműködésre?

  Nincs. A vállalkozásod kockázatát nem akarjuk és nem is tudjuk átvállalni tőled. 

   

  Miért van a domain nevetekben egy 7-es?

  Amikor a vállalkozásunk elindult a  “marketingstart” domain név már foglalt volt,és horribilis összegért szerették volna eladni nekünk. A 7-es szám mindig is közel állt hozzám (már lassan egy évtizede ez a mezszámom).  Így értelemszerű volt, hogy ezzel egészítjük ki a domain nevünket.

  Válj láthatóvá az online világban

  Ha szeretnél ízlésesen, sikeresen megjelenni az interneten és híredet terjesztve minél több érdeklődőhöz eljutni, akkor a legjobb helyen jársz.

  Több tucat weboldalt, marketingtervet készítettünk már sikerrel.
  Beszéljünk a projektedről díjmentesen?