Termékek és szolgáltatások

Weboldalkészítés

Kell egy hely az internetet, ahol gondozhatod érdeklődőidet, hogy egy nap vásárlóvá váljanak. Ehhez ma szükséged van egy honlapra, amely stratégia szemlélettel készült és kiváló tartalommal van feltöltve.

Marketingterv készítés

A konkurensed nem akarná, hogy elkészíttesd ezt a marketingervet, mert tudja, hogy gyorsítósávra lépsz a segítségével. Igen, lerövidítjük az utad a siker felé. Megtervezzük neked reálisan, lépésről lépésre, hogyan szerezz vevőket. Neked csak végig kell haladnod a lépéseken, és élvezni az eredményeket.

Marketing-tanácsadás

Az élet állandó körforgásának a része, hogy minden nap új, számunkra ismeretlen problémákat kell megoldanunk. Emiatt minden nap több százezren szörfölnek a neten az aktuális problémáik megoldását kutatva. A te szakértelmed után kiáltva. Elérjük, hogy téged találjanak meg.

Marketingterv készítő online tananyag

Egyre rámenősebb és kiszámíthatatlan világban élünk, melyre nem tudunk hatással lenni. (Ezt tapasztalhattuk az elmúlt időszakban.) Azonban a vállalkozásunkra, a vevőinkkel kialakított kapcsolatra van befolyásunk.

Ehhez szükség van egy terve, amely a fő irányvonalakat és pontokat meghatározza a vállalkozásunkban, hogy a jövőben is nyereségesen tudjon működni.

Ára: 24.990ft