fbpx

Termékek és szolgáltatások

MarketingSTART könyv

Nyögvenyelősen megy az új vevők szerzése? Nehezen tudsz figyelmet kicsikarni a zsúfolt piacon?

Akkor most állj meg egy pillanatra, mert megtaláltad azt a könyvet, amely végre megoldást nyújthat a vevőszerző gondjaidra. Megmutatom benne, hogyan pezsdítsd fel a vállalkozásod életét. Ne érd be egy szerényebb álommal, inkább tanuld meg jobban eladni magad!

Ára: 1ft + szállítási és kezelési költség

Marketingterv készítő online tananyag

Egyre rámenősebb és kiszámíthatatlan világban élünk, melyre nem tudunk hatással lenni. (Ezt tapasztalhattuk az elmúlt időszakban.) Azonban a vállalkozásunkra, a vevőinkkel kialakított kapcsolatra van befolyásunk.

Ehhez szükség van egy terve, amely a fő irányvonalakat és pontokat meghatározza a vállalkozásunkban, hogy a jövőben is nyereségesen tudjon működni.

Ára: 24.990ft

Marketingterv készítés

A konkurensed nem akarná, hogy elkészíttesd ezt a marketingervet, mert tudja, hogy gyorsítósávra lépsz a segítségével. Igen, lerövidítjük az utad a siker felé. Megtervezzük neked reálisan, lépésről lépésre, hogyan szerezz vevőket. Neked csak végig kell haladnod a lépéseken, és élvezni az eredményeket.

Ára: 40.000-150.000ft

Weboldal készítés

Kell egy hely az internetet, ahol gondozhatod érdeklődőidet, hogy egy nap vásárlóvá váljanak. Ehhez ma szükséged van egy honlapra, amely stratégia szemlélettel készült és kiváló tartalommal van feltöltve.

Ára: 100.000-1.000.000ft

Toborzó facebook hirdetések készítése

Kézzelfogható haszon egy álláshirdetéssel? Működik. Míg mások azzal küzdenek, hogy megfelelő munkaerőt találjanak, az igazi profik azt is tudják, hogyan érhetnek el üzleti sikert a megfelelő álláshirdetéssel. Izgalmasan hangzik? Mutatjuk, mi mit tapasztatlunk!

Ára: 20.000-150.000ft/hó

Facebook hirdetések készítése

Az élet állandó körforgásának a része, hogy minden nap új, számunkra ismeretlen problémákat kell megoldanunk. Emiatt minden nap több százezren szörfölnek a neten az aktuális problémáik megoldását kutatva. A te szakértelmed után kiáltva. Elérjük, hogy téged találjanak meg.

Ára: 20.000-150.000ft/hó

E-mail marketing

A hatékony e-mail marketing képes biztosítani egy folytonos, stabil bevételt a vállalkozásodnak. Olyan, mintha lenne a kedvenc bankodnál egy számlád, melyről minden hónapban pénzt hívhatsz le. Jól hangzik? Keress meg minket a részletekkel kapcsolatban!

Ára: 20.000-300.000ft

Közösségi média menedzsment

A rohanó világunkban a figyelem értékes kincs. Bármilyen kampányt tervezz annak az első lépése a figyelem megragadása lesz. Ezt ma a közösségi médiában könnyűszerrel megszerezheted már ha tudod, hogyan csináld. 

Ára: 20.000-100.000ft