Esettanulmányok:

Ruházati webshop esettanulmány

Ruházati webshop esettanulmány

Csapjunk is bele a közepébe, hiszen Te egy izgalmas esettanulmány miatt kattintottál ide. Lehet, hogy elsőre hihetetlenül hangzik, de néhány hét alatt elkészítettünk egy vadonatúj webshopot és egy marketingtervet, amelyek segítségével rövid idő alatt áttörést értünk...

Néhány hazai referencia:

Gyermekversek

Feladat:

Mutassuk be látványosan a Napraforgó gyermekversek című könyvet egy sales oldalon. 

Eredmény:

Az ügyféllel remekül ment a munka, így 1 hét alatt el is készültünk vele. Kiegészítés: mára az eladott Napraforgó könyvek meghaladta az 1000db-ot. A vállalkozás Facebook hirdetéseit is mi készítjük el. 

 

Moletti Divat

Feladat:

Új webshop készítése, online jelenlét megtervezése.

Eredmény:

Ebben az esetben is könnyen és gyorsan ment az együttműködés. 4 hét alatt elkészítettük a webshopot és a hozzátartozó érdeklődő-szerző folyamatot is. Kiegészítés: fél évvel a munka után sikeresen, több milliós árbevétellel működik a weboldal.

Anna Billegéri

Feladat:

A szerző bemutatása, online jelenlét kialakítása, keresőoptimalizálási stratégia megtervezése. 

Eredmény:

A bevezető kampánya 2021 Február 14-én startol el. Az érdeklődők már sikerrel iratkoznak fel a szerző hírlevél listára.

Efficiency Kft

Feladat:

A webes jelenlét újragondolása.

Eredmény:

10 nap alatt modern, reszponzív dizájnt készítettünk megrendelőnknek.

VGV Solutions

Feladat:

Az ügyfél kérése az volt, hogy készítsünk el egy kétnyelvű weboldalt magyar és német nyelven. Azonban akadt egy kis nehezítés: a feladatra csupán 1 hét volt. Mi viszont szeretjük a kihívásokat, motiválnak minket, és ez ebben az esetben is így volt.

Eredmény:

Sikeresen teljesítettük a feladatot. A megrendelő visszajelzése alapján büszkén és eredményesen használják a weboldalt hazai és nemzetközi szinten is!

Wonderful Kennel

Feladat:

Egy bemutatkozó weboldal készítése és egyszerű lead generáló folyamat felépítése, ami átlátható, könnyen kezelhető, mégis színes és interaktív.

Eredmény:

Ennek a megrendelésnek az esetén is, kevesebb, mint 2 hét alatt kiviteleztük a megbízást, a honlapról pedig csupa pozitív visszajelzés érkezik.

Lakatos Lilla

Feladat:

Marketingterv készítése és stabil online jelenlét kialakítása. E megrendelés esetén egy olyan bemutatkozó oldal létrehozása volt a feladat, ami élénken kelti fel az érdeklődést, de ugyanakkor kellő információval is látja el az idelátogatót. Kiegészítés: időközben a weboldal átalakult webshoppá. 

Eredmény:

Részletes, átfogó, lépésről - lépésre kidolgozott marketing stratégia. és színes, személyes, mégis profi arculatú bemutatkozó weboldal, aminek ráadásul a kezelése is egyszerű.

Nullrezsis napelem

Feladat:

Bemutatkozó oldal készítése, egyszerű lead generáló folyamattal. A megrendelő kérése színes, mégis informatív, átlátható és a cég arculatát példásan képviselő weboldal volt.

Eredmény:

A weboldal folyamatosan fejlődik, alakul, minden részletre figyelve, hogy megrendelőnk végül pontosan az elképzeléseinek megfelelő bemutatkozó weboldalt kaphassa.

aszfalt ászok

Feladat:

Online jelenlét kiépítése, lead gondozó folyamat kiépítése, ajánlatkérők szerzése 1 hónapon belül, ami újra nagy kihívás elé állított minket.

Eredmény:

A végeredmény pedig egy funkcióiban hatékonyan működő és stílusában is tetszetős oldal, amely egyszerre informatív és mutatós, komoly, mégis közvetlen, amely havi szinten szállítja az érdeklődőket.

Túrkeve szállás

Feladat:

A feladat az volt, hogy készítsünk egy olyan weboldalt, amely bemutatja Túrkevét és a vendégházakat, és azonnali telefonos bejelentkezési lehetőséget is biztosít a látogatónak. 

Eredmény:

A weboldalt elkészítettük kevesebb, mint 2 hét alatt. A második vendégház képei hiányoznak még, mert éppen felújítás alatt áll. 

Ezermester szakemberek

Feladat:

Online jelenlét kiépítése, lead gondozó folyamat kiépítése, ajánlatkérők szerzése 1 hónapon belül, ami újra nagy kihívás elé állított minket.

Eredmény:

Jelenthetjük, hogy sikerrel vettük az akadályt: rendszeresen; havi több tucat érdeklődő érkezik a weboldalon keresztül.

Itt a te weboldalad is szerepelhetne

Amíg tétovázol nap, mint nap számos potenciális megrendeléstől eshetsz el.

Ügyfeleink dicsérő szavai

Kedves János! Most vettem kezembe a könyvet és picit beleolvastam! A borító hátulján írt rövid ismertető és a tartalomjegyzék alapján máris úgy gondolom, hogy jól döntöttem! Külön tetszett, a kék leveled! Köszönöm a csokikat is; az unokaöcséimnek adtam! 😉 Üdv, Balázs.

Vígh Balázs

“Janival a mai napig több közös projektünk van. Ügyesen és megbízhatóan szerzi az új vevőket a vállalkozásomba. Szerintem óriási dolog az, hogy garanciát vállal az eredményekért. Lehet, hogy nem olcsók a szolgáltatásai, de ez garantálj, hogy kellő időt tud fordítani egy-egy munkára.”

Orosz András

Szia Jani. A poszt az nagyon jó, csak az a gondom, hogy nagyon sokan vannak. 😮 Sorra küldöm el a vendégeket, mert nem tudom fogadni őket.

Magyarné Magdi
Magdaléna masszázs és mozgás stúdió

Jani néhány hónappal ezelőtt fejezte be a honlapunkat. Közösen kidolgoztunk egy marketingtervet, amely segítségével az interneten keresztül átlagban napi 10-15 érdeklődő iratkozik fel hozzánk, akik közül néhány hét múlva megérkeztek az első ügyfelek is. Erre minimálisan 1000ft-ot költünk/nap. Jó, hogy van egy tervünk, amiben látom a hosszútávú stratégiát.

Lakatos Lászlóezermesterszakemberek.hu

“Érthető és érdekes a könyved. Gratulálok hozzá!”

Dr. Kiss Pelléné Alíz

Ügyvédnő - adveszugyved.hu

“Ritkán van olyan könyv, amit harmadjára is szívesen a kezembe veszek és olvasok. A tied ilyen!”

Busi Adriana

Blogger és divattervező

“Egy este alatt kiolvastam a könyvedet! Rengeteg hasznos infó van benne, már hozzá is láttam a megvalósításhoz!”

Oros Tamás

Vállalkozó - Oros Gravír