fbpx
 
 
Nagyon nehezen, végül rávettem magam, ha eredményt akarok, akkor elengedhetetlen, hogy legyen egy olyan oldalam, ami elad. Kezdetben még úgy voltam vele, ezt magam is meg tudom csinálni azzal, hogy a Facebook-on hirdetem a könyvemet. Jöttek a lájkok rendesen. A lényeg viszont elmaradt: nem követte vásárlás. Vagy csak nagyon ritkán.
 
Nem számoltam azzal, hogy az emberek nem fogják megvásárolni a terméket, ha nem tesszük nekik egyértelművé, hogy mi a “feladatuk”. A kezdeti időszakban nagyon jót tud tenni az ember önbizalmának, ha látja, hogy posztjait lájkolják és hozzá is szólnak. Vagyis aktív a Facebook oldal, egyre több a követő. De a leglényegesebb dolog hiányzik. A vásárlás. Lájkok helyett valós vásárlókra volt szükségem. Hiszen azért írtam meg a könyvemet, hogy minél több családba eljusson.
 
Ebben segített nekem Jani.
 
A közös munka nagyon simán zajlott. Ő mondta, hogy mi fog történni és valóban minden úgy is történt. Ennél nekem nem is volt többre szükségem. Számtalanszor találkozom olyan esetekkel az életben, amikor az emberek felületes válaszokat adnak egymásnak: “Majd meglátjuk”, “talán holnap után meglesz”, “ez egy bonyolult folyamat, de mindenképp visszatérünk rá a jövő héten.”
 
Nos, az ilyenek válaszokból SOHA nem lesz semmi. Már megtanultam. Konkrét válaszok kellenek. Ez a megbízó és a megbízott dolgát is megkönnyíti. Jani ha azt ígérte, hogy még aznap írni fog, akkor még aznap valóban ott volt a levél az e-mail
fiókomban. Volt olyan is, amire azt válaszolta, hogy ezt csak holnap tudja elintézni.


Semmi baj. Következő napra tényleg elintézte. Folyamatos kontakt volt közöttünk, ami elsőre úgy tűnik, teljesen természetes. De sajnos ez nem így van. Sokan vannak olyanok, akik a saját elképzelésük szerint haladnak és fittyet hánynak a megrendelő kérésére.
 
Herczegh Jánost olyan embereknek ajánlom, akik szeretik, ha minden a megbeszéltek szerint van. Minden kérdésemre tudott érdemben válaszolni. Pedig elhihetitek, teszteltem rendesen. 🙂
 
Nála éreztem először, hogy nem a pénzemet akarja, hanem elsősorban segíteni akar. Rengetek marketingessel beszéltem az elmúlt időszakban, kicsit már bele is fáradtam az erőltetettnek tűnő optimizmusukba, amivel csak a pénzemet akarták kicsikarni, de nem éreztem azt, hogy megoldást is fognak nekem nyújtani.
 
Jani bár közvetlen, mégsem viszi túlzásba a marketingesekre oly jellemző mézes-mázos stílust. Ezért választottam őt.
 
Ja és ami a legfontosabb, nem bántam meg. Jól döntöttem. A landing oldalának – na és persze számos jó tanácsának – köszönhetően kialakítottuk a megfelelő vevőmágnest. Magam sem hiszem el, de tényleg futószalagon jönnek a vásárlók. Kicsit lejjebb is kellett állítanom a hirdetést, mert nem győzöm postázni a könyveket.

Válj láthatóvá az online világban

Ha szeretnél ízlésesen, sikeresen megjelenni az interneten és híredet terjesztve minél több érdeklődőhöz eljutni, akkor a legjobb helyen jársz.

Több tucat weboldalt, marketingtervet készítettünk már sikerrel.
Beszéljünk a projektedről díjmentesen?