[A könyv most 1Ft + szállítási és kezelésiköltségért a tiéd lehet, ha a kampány ideje alatt vásárolsz!]

itt egy Új könyv, amiből ambiciózus vállalkozók százai tanulják meg a marketing legfontosabb lépéseit 

A könyvből megtudhatod, hogyan tudsz te is új vevőket csábítani a honlapodra vagy boltodba erőlködés és nyomulás nélkül.

Élvezni fogod a hatását, hiszen alig néhány hónap alatt elérheted, hogy egyre több „idegen” szavazzon neked bizalmat és vásároljon tőled.

Vonzz be ügyfeleket és teremts árbevételt!

A vállalkozók többsége kezd rájönni, hogy ma a piacon már nem elég az életképes ötlet. Kevés jó vezetőnek lenni, ahogy a jó árazásért sem jár a piros pont. Ezek mind fontos elemei egy vállalkozásnak, de nem szereznek új ügyfeleket.

A vevőket és az árbevételt a marketing teremti meg minden cég számára. Ha nem szakítasz rá időt, akkor kudarc vár rád.

Egy ügyesen marketingező tudja, hogy:

  • kik az ő tökéletes ügyfelei. Leírja egy dokumentumban, hogy mi érdekli és mi jellemzi őket.

  • Tisztában van azzal, hogy hogyan pozicionálja a vállalkozását úgy, hogy az a leendő vevők számára vonzó legyen.

  • Rájön arra, hogy hogyan kell olyan terméket létrehozni, mely eladja önmagát.
  • Tudja azt is, hogy pontosan milyen csatornákon és mennyit költsön marketingre.
  • Arról ne is beszéljünk, hogy érti azt, miért kell először érdeklődőket vonzania a vállalkozása számára. Ezután pedig bírtokában van annak a képességnek, hogy az érdeklődőkből vásárlókat faragjon, akár magasabb árakon.

Jól hangzik? Pontosan ezeket a lépéseket tanulhatod meg a könyvből.

Vevőket szerezni nehéz

És ezt szerintem te is pontosan tudod, ha megpróbáltál már valaha valakinek eladni egy terméket. Nehéz úgy hirdetni a céged, hogy azt ne érezze se a vevő, se Te nyomulósnak. Különben is olyan kellemetlen folyton ajánlgatni magad.

Miért nem értik meg, hogy jó vagy és érdemes tőled vásárolni?

Azért, mert óriási a zaj, az emberek jobban megválogatják, hogy mire költik a pénzüket, mint ezelőtt bármikor. A legtöbb vállalkozás, ezért csak téblábol. Megbénul, mert nem tudják a választ a következő kérdésre:

Miért válasszon a vevő téged az összes többi konkurenseddel szemben?  

A könyvből megtanulhatod, hogyan tudod felvenni a versenyt, sőt le is hagyni a versenytársaid.

 

Szeretnél ehhez hasonló eredményeket elérni?

 

Sales oldalak: Egyik ügyfelünk sales oldala 24%-on konvertál. Ilyen eredmény elérésére nem minden reklámszakember képes.

E-mail marketing: Minden hónapban rakunk össze nyereségesen működő automatizált e-mailsorozatokat, melyek partnereink számára levélről levélre győzik meg feliratkozóikat a vásárlás mellett.

Facebook-hirdetés: Egy másik ügyfelünk számára elértük, hogy egy érdeklődő megszerzése a kékóriásról 150Ft helyett 42Ft-ba kerüljön. Így már gyümölcsözően képes eladni a belépőtermékét egy automatizál hírlevélsorozattal.

Lesd el tőlünk, mi hogyan teremtünk bevételt!

Mi vár rád a könyvben?

1.Fejezet: A 97 oldalas könyv első fejezetében elhelyezünk a marketing univerzumában. Megismered a hatékony marketing előnyeit. Ez egy rövid fejezet, csak bemelegítés.

2. Fejezet: A másod fejezetben először azt fogod észrevenni, hogy nem fárad el a szemed a gyönyörű tördelés miatt. Könnyen haladsz és mindent érthetőnek találsz benne. (Ha amiatt aggódsz, hogy nem fogod érteni, megnyugtatlak, hogy laikusok számára is érthető.) Természetes, hogy megismerkedsz a marketing alapfogalmaival mindezt érdekes, izgalmas köntösbe csomagolva.

3.Fejezet: A harmadik fejezetben a sikeres vevőszerzés alapjairól olvashatsz. Pozicionáljuk a vállalkozásodat, hogy felkelthesd a vevők figyelmét. Majd meghatározzuk a számodra „tökéletes ügyfél” képét, hogy a marketinged sokkal magasabb hőfokon kezdjen el üzemelni. Kitaláljuk azt is, hogy mi legyen a csalid és belépőterméked.

4.Fejezet: Az utolsó fejezetben egy kis koncentrált önbizalom injekciót kapsz. Arra is kitérünk benne, hogy hogyan javítsd hétről hétre a marketinged eredményeit.

A könyv végére kristály tisztán fogod látni, hogyan tudsz eredményesen új vevőket szerezni. Ezt garantálom neked! Csinálj bevételi hullámokat, amikor csak kedved tartja.

 

Ki Herczegh János?

Profi kézilabdázóként kezdtem pályafutásom, azonban hamar kiderült, hogy reklámőrűlt vagyok. Az életemet a családom, az élsport és a marketing teszi egésszé. Teljesen autodidakta módon tanultam marketinget.

Először saját vállalkozásaimban teszteltem a stratégiákat és marketingtrükköket, amelyeket marketitinglenegdáktól tanultam. Ilyen vállalkozás volt például: a franciabulldogpolo.hu, aztán elkezdtem elvállalni ügyfeleket, akikkel sikereket kezdtünk elérni közösen. Mára egyre növekvő ügyfélkörünk van.

Külföldi kedvenceim: Dan Kennedy, Frank Kern és Neil Patel. A tudásom óriások vállán nyugszik.

(A készlet fogytán!

Első körben 500db-ot rendeltünk a nyomdától. Ebből a Libri elkért 350 db-ot. A maradék meg folyamatosan fogytán. Hol egy online rendelés érkezik, hol ajánlás útján személyesen rendel valaki. Ha szeretnéd, nem érdemes várni.

 

Az 1ft + szállítási és kezelési költség neked befektetés:

Elmagyarázom, hogy miért: tételezzük fel, hogy megveszed a könyvet 1490Ft-ért. Megérkezik hozzád, elolvasod majd megvalósítod a benne olvasottakat.

Mondjuk online bizniszed van és 5000Ft-os termékeket forgalmazol. A terméked bekerülési költsége 2000Ft. 500Ft-ért szerzel vásárlókat a Facebookról, és a terméked szállítási költsége 1000Ft. Ez azt jelenti, hogy maradt 1500Ft-od/termék. Ha a könyv segítségével csak 2 új vevőt sikerül szerezned, akkor már többet kerestél, mint a kiadvány ára. Ezen nincs mit gondolkodni. Nem veszíthetsz.

(Ha nincs még konkrét vállalkozásod, akkor sincs gond, mert a könyv segít megtervezni leendő céged vevőszerző folyamatát. Így a kezdeti nehézségeket egyszerűen leküzdheted.)

Mire költjük az 1490ft-ot?

830Ft postaköltség
500Ft hirdetés
160Ft csomagolás
0Ft termékköltség, az 1Ft-os kampány előtt kitermelte az árát

Ez nem átverés, ezzel az ajánlattal valóban egy forintot sem keresünk. A célunk vele az, hogy minél több emberhez el tudjon jutni a kiadványunk, aminek a segítségével jobban megismerhetnek minket vásárlóink és láthattják, mi hogyan vélekedünk a marketingről. Ha pedig elégedettek lesznek Kedves Olvasóink, talán máskor is vásárolnak tőlünk, esetleg közösen dolgozunk majd egy projekten.  

Ha szeretnél egy könyvet magadnak, akkor nincs más teendőd, mint kitölteni az alább található űrlapot

(El ne felejtsd bejelölni a fizetési módot (átutalás) különben nem fogod tudni elküldeni az űrlapot.) Az átutalásos fizetést is ki fogod tudni egyenlíteni bankártyával a díjbekérőben.

t

Mit kell most tenned?

1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!

2. Válaszd ki az átutalásos fizetésd. Ettől független ki fogod tudni egyenlíteni bankártyával is a díjbekérőd. Fontos, hogy bepipáld különben a rendszer nem veszi fel a megrendelésed. A visszaigazoló e-mailben minden infromációt megtalálsz és egy segítő videót is a bankkártyás fizetésről. 

3. Kattints a megrendelem gombra. Itt néhány másodpercre szükség lesz, amíg feldolgozza a rendszer a megrendelésed. 

4. Ha bárhol elakadnál, akkor írj nekünk üzenetet.

Kérdésed van?

E-mail:
jani@marketingstart7.hu

Telelefon:
+36 30 300 80 95

 

100% Biztonságos vásárlás

Adataidat a hozzájárulásod nélkül nem kezeljük, nem adjuk ki senkinek. A weboldalunk SSL tanúsítványa garancia arra, hogy a megadott adataidat biztonságosan kezeljük.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció SimplePay rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak. A kártya adataidhoz nem férünk hozzá, még ha akarnánk sem.