Marketingmagazin, amivel ambiciózus vállalkozók százai jutnak versenyelőnyhöz!

Érdekel a marketing világa? Szeretnél képben lenni az újdonságokkal? Jó lenne néhány lépésről – lépésre útmutató? Szívesen olvasnál esettanulmányokat olyan cégekről, akik nyereségesen használják a marketinget? Hú, akkor ezt a magazint imádni fogod!

Szerezz tucatnyi ötletet, kerüld el a költséges hibákat, légy hatékonyabb a marketingben kiadványunk segítségével. Összegyűjtjük neked a legfrissebb tapasztalatainkat 32 oldalba sűrítve, amit úgy írunk meg, hogy laikusok számára is könnyen érthető legyen. Így azonnal használni tudod a benne olvasottakat.

Akik már olvasták a magazint:

Szeretem, hogy Jani megoldja marketinges problémáimat. A felmerülő kérdéseimet mindig megválaszolja egy-egy cikkében, és az is jó, hogy mindezt emberi nyelven teszi.”
Orosz András

” Ez a magazin segít kicselezni a konkurenciám! “

Magyarné Magdi

A magazint lementettem a telefonomra, és amikor van néhány szabad percem átnézem lapjait. Jó, hogy folyamatosan olyan dolgokról olvasok benne, ami hasznos a vállalkozásomnak.”
Lakatos László

Mi vár rád a Benefit marketingmagazinban?

Ez a lap a marketing iránt érdeklődők kincsestára. A jövőben találkozhatsz benne esettanulmányokkal, hogyan csináld cikkekkel, és értékes edukációs tartalmakkal.

Szeretném elérni, hogy saját magad népszerűsítése ne egy félelmekkel teli feladat legyen, hanem egy izgalmas kihívás. A vízióm, hogy a magyar vállalkozók büszkén és eredményesen folytatnak olyan marketingtevékenységet, amelynek a segítségével valóra tudják váltani az álmaikat. Lényegében a magazin egy pici lépés ennek a célnak az elérése felé. 

A feliratkozásodért cserébe máris küldjük a magazint!