Hívás most!E-mailt írok!

Új marketingmagazin, amivel ambiciózus vállalkozók százai jutnak versenyelőnyhöz!

Érdekel a marketing világa? Szeretnél képbe lenni az újdonságokkal? Jó lenne néhány lépésről lépésre útmutató? Szívesen olvasnál esettanulmányokat olyan cégekről, akik nyereségesen képesek használni a marketinget? Hú, akkor ezt a magazint imádni fogod!

 

Szerezz tucatnyi ötletet, kerüld el a költséges hibákat,  légy hatékonyabb a marketingben kiadványunk segítségével. Összegyűjtjük neked legfrissebb tapasztalatainkat 32 oldalban sűrítve, amit úgy írunk meg, hogy laikusok számára is könnyen érthető legyen. Így azonnal használni tudod a benne olvasottakat.

Szeretem, hogy Jani megoldja marketinges problémáimat. A felmerülő kérdéseimet mindig megválaszolja egy-egy cikkében, és az is jó, hogy mindezt emberi nyelven teszi.”
Orosz András

” Ez a magazin segít kicselezni a konkurenciám! “
Magyarné Magdi

A magazint lementettem a telefonomra, és amikor van néhány szabad percem átnézem lapjait. Jó, hogy folyamatosan olyan dolgokról olvasok benne, ami hasznos a vállalkozásomnak.”
Lakatos László

Mi vár rád a Benefit marketingmagazinban?

Ez a lap a marketing iránt érdeklődők kincsestárja. A jövőben találkozhatsz benne esettanulmányokkal, hogyan csináld cikkekel és értékes edukációs tartalmakkal.

 

Szeretném, hogy saját magad népszerűsítése ne egy félelmekkel teli feladat legyen, hanem egy izgalmas kihívás. A vízióm, hogy magyar vállalkozók büszkén és eredményesen folytatnak marketingtevékenységet, mely segítségével valóra váltják álmaikat. Egy pici lépés e cél felé a magazin.

Ki Herczegh János?

Profi kézilabdázóként kezdtem pályafutásom, azonban hamar kiderült, hogy reklámőrűlt vagyok. Az életemet a családom, az élsport és a marketing teszi egésszé. Teljesen autodidakta módon tanultam marketinget. 18 évesen már több, mint 1 millió forintértékben voltak külföldi és hazai marketingtananyagaim.

 

Először saját vállalkozásaimban teszteltem a stratégiákat és marketingtrükköket, amelyeket marketinglenegdáktól tanultam. Ilyen vállalkozás például: a franciabulldogpolo.hu, aztán elkezdtem elvállalni ügyfeleket, akikkel sikereket kezdtünk elérni közösen. Mára egyre növekvő ügyfélkörünk van.

 

Úgy tapasztaltam, hogy még mindig óriási az információhiány a piacunkon, ezért arra a döntésre jutottam, hogy tapsztalatainkat, legnépszerűbb cikkeinket megosztjuk veled egy gyönyörűen tördelt magazinban.

 

Már csak egy űrlap választ el a magazinodtól