fbpx

marketingmagazin, amivel ambiciózus vállalkozók százai jutnak versenyelőnyhöz!

Érdekel a marketing világa? Szeretnél képben lenni az újdonságokkal? Jó lenne néhány lépésről lépésre útmutató? Szívesen olvasnál esettanulmányokat olyan cégekről, akik nyereségesen képesek használni a marketinget? Hú, akkor ezt a magazint imádni fogod!

Szerezz tucatnyi ötletet, kerüld el a költséges hibákat,  légy hatékonyabb a marketingben kiadványunk segítségével. Összegyűjtjük neked legfrissebb tapasztalatainkat 32 oldalban sűrítve, amit úgy írunk meg, hogy laikusok számára is könnyen érthető legyen. Így azonnal használni tudod a benne olvasottakat.

Akik már olvasták a magazint:

Szeretem, hogy Jani megoldja marketinges problémáimat. A felmerülő kérdéseimet mindig megválaszolja egy-egy cikkében, és az is jó, hogy mindezt emberi nyelven teszi.”
Orosz András

” Ez a magazin segít kicselezni a konkurenciám! “

Magyarné Magdi

A magazint lementettem a telefonomra, és amikor van néhány szabad percem átnézem lapjait. Jó, hogy folyamatosan olyan dolgokról olvasok benne, ami hasznos a vállalkozásomnak.”
Lakatos László

Mi vár rád a Benefit marketingmagazinban?

Ez a lap a marketing iránt érdeklődők kincsestárja. A jövőben találkozhatsz benne esettanulmányokkal, hogyan csináld cikkekel és értékes edukációs tartalmakkal.

Szeretném, hogy saját magad népszerűsítése ne egy félelmekkel teli feladat legyen, hanem egy izgalmas kihívás. A vízióm, hogy magyar vállalkozók büszkén és eredményesen folytatnak marketingtevékenységet, mely segítségével valóra váltják álmaikat. Egy pici lépés e cél felé a magazin.

 
 

A feliratkozásodért cserébe máris küldjük a magazint!